Ознака: визи

Коментари

Последниот „бедем“ на Мицковски. Одбрана која сигурно ќе го одведе во „светла иднина“

Да не е тажно ќе биде комично. И тоа многу смешно. Еве ги гавазите на Мицко кои се сметаат самите себе за негови првобранители и со право да денунцираат секој […]

Вести

ТУРЦИЈА ПОВЛЕЧЕ ЛИНИЈА: Ако ЕУ не ги укине визите ќе пуштиме милион бегалци

Турција ќе престане да ги исполнува обврските што ги презеде со мигрантскиот договор со Европа доколку ЕУ не ги укине визите за Турција до есен, изјави турскиот шеф на дипломатијата […]

Вести

Македонија и Бразил взаемно ги укинаа визите за бизнис и туристички патувања

Македонија и Бразил взаемно ги укинаа визите за бизнис и туристички патувања. Визната либерализација ќе почне да важи од 27 август, а ќе се однесува за престој до 90 дена […]