Ознака: ВИП

Технологија

Вип се ребрендира во А1

Во текот на годинава телекомуникациската компанија Вип ќе го смени името во А1. Одлуката за ребрендирање на Вип доаѓа од А1 Телеком Австрија Групацијата во чии рамки функционира македонскиот Вип. […]

Технологија

Постигнете совршена рамнотежа меѓу Вашата деловна и приватна комуникација

Современото работење сè повеќе им наметнува на компаниите да размислуваат за своите вработени и да го промовираат принципот на баланс помеѓу приватниот живот и работата. Овој концепт вклучува соодветно поставување […]

Технологија

Vip Оператор и YES бизнис инкубатор ве водат на BlackBerry 10 mini Jam во Белград

YES бизнис инкубатор во партнерство со Vip Оператор организираат бесплатен превоз за 50тина програмери и млади ентузијасти кои сакаат да учествуваат на настанот BlackBerry 10 mini Jamво Белград, Србија на […]