Ознака: вистина

Живот

Вистини и заблуди за замрзнатата храна

Фрижидерите со замрзната храна се местото каде што се наоѓаат најбезбедните прехранбени производи. Со примена на нови методи во замрзната храна, од технологија до дистрибуција, овие производи стануваат се поприфатливи […]

Издвојуваме

Цуцуловски: Еден човек, прашал друг човек, дали верува во духови!

ВЕРУВАТЕ ЛИ ВО…? Откако се појави феноменот корона, се поделивме на оние кои веруваат во нејзиното постоење и на оние кои не веруваат во нејзиното постоење. Тоа ме потсети на […]

Живот

Еве зошто мажите мислат дека туѓата жена е послатка: Жива вистина!

За ја илустрираме целава ситуација ќе ви раскажеме една приказна. Еве зошто мажите мислат дека туѓата жена е послатка: Жива вистина! Во старите времиња, Господ ослепил 10 луѓе. Едниот од […]

Историја Контроверзни фајлови

РАЗЛИКАТА ПОМЕЃУ ИЛИРИТЕ-АЛБАНЦИ И ГЕГИТЕ (ПРВ ДЕЛ)

За да се одговори прецизно на ова прашање и да бидеме со доволна сигурност, потребно е да се потпреме не само на сопствените чувства и видни разлики туку пред се […]

Бавча Фото

Еден фејсбук пост кој одлично го изразува мислењето на нашиот народ

Еден фејсбук пост кој одлично го изразува мислењето на нашиот народ. Решивме тука да го пренесеме, и знаеме дека ќе се сложите со зборовите. Да не е трагично ќе беше […]

Сцена

Вистината за принцезата Дајана и Доди исплива на површина

Принцезата Дајана никогаш не била бремена од Доди ал Фаед, ниту планирала брак со него. Бившата сопруга на принцот Чарлс сакала да се раздели со арапскиот милијардер. Ова се информациите […]