Ознака: вистинска љубов

Живот

Вистинската љубов е избор!

Мојата жена и јас се знаеме уште од средно училиште, но почнавме да излегуваме многу подоцна. Излегувавме само две недели кога сфативме дека ние сме лудо заљубени и сакаме да […]