Ознака: вистински

Занимливости

Ретки фотографи на Кастро и Че Гевара на аукција

Збирка ретки фотографии на кои се водачите на кубанската комунистичка револуција Фидел Кастро и Ернесто Че Гевара ќе бидат понудени на наддавање во Велика Британија на 7-ми март, проценети на […]