Ознака: витни

Сцена

Една година без Витни Хјустон: Бурен живот и трагичен крај на една од најголемите диви на сите времиња

Пред точно една година светот се збогуваше со Витни Хјустон, една од најголемите диви на сите времиња. Проблематичната дива со чиј талент малкумина можат да се споредуваат, беше пронајдена мртва […]