Ознака: влав

Вицотека

Виц: Риба

Влав оди во рибарница: – Колку чини рибава? – 200 денари. – Скапа е за мене. – Сто и педесет! – Многу е. – 100! – Не можам да ти […]

Вицотека

На еден Влав му здосадило да чита вицеви за влашката скржавост, па испратил…

На еден Влав му здосадило да чита вицеви за влашката скржавост, па испратил писмо до уредникот на еден весникНа еден Влав му здосадило да чита вицеви за влашката скржавост, па […]