Ознака: владо

Вести

Нападите кон Владо се отровни зборови кон чесен Македонец

Кон сите оние кои го испоганија мојот колега Владо Јовановски затоа што јавно го соопшти патриотизмот за својата татковина:- “Господа” јас не знам што планирате и на кого се друг […]

Вести

Владо: Треба да бидеме свесни дека заканите за поделба на Македонија се реалност, зарем мислат дека тоа со мир може да се случи?

Треба сите да бидеме свесни дека реалност се заканите за поделба на Македонија, вели актерот Владо Јовановски во Дневникот на Сител.-Нема никакви коментари, ни од СДСМ, за нив се е […]