Ознака: влажни марамчиња

Занимливости

Британците ги забрануваат влажните марамчиња, еве зошто?

Влажните марамчиња кои се користат за бришење раце или отстранување на шминката од лицето во наредните декади може да бидат „избришани“ бидејќи користат пластика која не е биоразградлива. Производителите ќе […]

Живот

Ќе заштедите брдо пари! Направете сами, брзо и лесно потполно природни влажни марамици за чистење!

Влажните марамици станаа незаменлив „соборец“ на секоја современа домаќинка. Со нив се трга шминката, се бришат  дамки и  прашина, а потребни им се и  на бебињата. Сигурно сте забележале дека […]