Ознака: ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Одбирате помеѓу реална програма и реални проекти и луѓе кои сакаат да ја разнебитат и федерализираат нашата татковина!

Во прилог интегрален текст од прес-конференцијата на ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп:Во периодот од 2006 па до денес покажавме како вистински се сака и се работи за Република Македонија. Успеавме невработеноста да […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Инвестициите во Прилеп продолжуваат во здравството

-Нашите политички опоненти и на овие предвремени парламентарни избори повторно немаат конкретна политичка програма, а наспроти тоа само имаат лажни ветувања, деструктивност, што е впрочем и нивниот стил на работа […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Инвестиции во 100 нови градинки

Една од стратешките приоритети и цели на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за наредниот период, е да се продолжи со зголемување на економскиот раст и вработеноста, со постојаното зголемување на животниот стандард […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Хари Локвенец планира да го урниса прилепското образование!

Ова е страшна изјава за сите наставници и професори, ова значи крај за работниот век на половина наставници и професори!Реакција на ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп Намалувањето на часовите и програмите значи […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Културата, уметноста и традицијата се код на секој народ

Културата, уметноста и традицијата го опишуваат кодот на секој народ изборуваат за неговото постоење низ вековите, неговата посебност и специфичност. Изминативе години ВМРО-ДПМНЕ исклучително посветено работи на зачувување, негување и […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: За безбедносната ситуација во нашиот град СДСМ нема кредибилитет да говори

Реакција на прес-конференција на ОО СДСМ Прилеп во врска со избор на Командир на Полициска станица Прилеп.Вашето раководење со Министерството за внатрешни работи на чело со вашиот партиски Генерален секретар […]