Ознака: ВМРО

Издвојуваме

Фрчковски директно помогнал да се оствари посетата на Хунзите

Универзитетскиот професор Љубомир Фрчковски, кој е и поранешен министер за внатрешни работи и кандидат за претседател од СДСМ, во минатото ја дал идејата и бил еден од луѓето кои директно помогнале […]

Издвојуваме

Информативен сајт на ВМРО-ДПМНЕ за престојната кампања

Од денес започнува изборната кампања за престојните локални избори кои ќе се случат на 24-ти март. Граѓаните кои се заинтересирани за листата на кандидатите за градноначалници од редовите на владеачката […]

Издвојуваме

ВМРО-ДПМНЕ со дециден став: Нема одлагање на изборите

Владеачката ВМРО-ДПМНЕ во саботата децидно го повтори својот став дека не постои можност за одложување на датумот 24 март 2013 година, кога е предвидено одржување на редовните локални избори.Од владеачката […]