Ознака: Внуката на Мисирков

Вести

Внуката на Мисирков: Ако ЕУ во 21 век покажува непочит спрема волјата на овој народ, каков може да биде нашиот одговор?

Македонски народе, нашето второ име е непокор, никогаш да не се согласиме со тоа некој од страна да ни ја крои судбината, нашата територија беше прекројувана многу пати, ние денес […]