Ознака: внук Жељко

Сцена

Душа од мојата душа, те сакам како јас да сум те родила: Анастасија Ражнатовиќ со емотивни зборови кон внукот Жељко

По Вељко и Цеца, се огласи и гордата тетка Анастасија Анастасија Ражнатовиќ, со емотивна порака се обрати кон внукот Жељко на денот на неговото крштевање. Таа на својот профил на […]