Ознака: воведуваат спиење

Живот

Јапонците воведуваат спиење на работното место, кај нас веќе одлично функционира

Еве шанса да му покажеме на светот колку сме интуитивно напредни и какви врвни перформанси со децении остваруваме. Тука не се мисли дека вработените ќе добијат неколку минути да затворат […]