Ознака: водење љубов

Љубов и секс

Пет разлики меѓу жените кои мажите ги сакаат и оние со кои имаат само секс!

Кај мажите, сексот со жените е навистина поделен. Тие уживаат во односот со онаа кон која не чувствуваат ама баш ништо и никогаш нема емотивно да се врзат.Со жените кои […]