Ознака: водопади

Видео

БАЗЕНОТ НА СМРТТА: Еве зошто од овде е скоро невозможно да излезете – 3 момчиња се обидоа, но…

 Заливот кој го викаат „базенот на смртта“ се наоѓа на Хаваите и е многу страшен. Ако скокнете во него, големи се шансите таму и да останете.Доколку сте зависник од адреналин, ова […]