Ознака: воена парада

Видео

Крвта македонска е Грчка. Не им го даваме – пораки од парадата во Солун

Додека леташе над Солун на воената парада, пилотот на воениот авион Ф16 преку разглас рече: „Добро утро Солун. Добро утро Македонијо“. Исти пораки се слушаа и од останатите учесници на оваа […]