Ознака: воениот дел

Живот

Дедо Мраз ќе пристигне со хеликоптер

Традиционална предновогодишна активност „Пристигнување на Дедо Мраз со транспортен воен хеликоптер“ што ја организира воздухопловната бригада на АРМ ќе се одржи и годинава. Дедо Мраз ќе пристигне со хеликоптер за […]