Ознака: воени пилоти

Видео

Видео: СЕКОЕ УТРО ТИЕ ДОАЃААТ НА ОВА БРДО И ЧЕКААТ…Причина? Ова ќе го изгледате во еден здив!

 Да се биде воен пилот можеби звучи кул, но во реалноста тоа е една многу опасна работа која бара доста вештини и тренинг.Веруваме дека не постои човек кој во текот […]