Ознака: вонредно метео

Вести Македонија

Вонредна метео најава: Силно невреме ќе го зафати регионот

За време на претстојната ноќ северозападните и северните предели од Балканот ќе бидат зафатени од изразено нестабилна и влажна воздушна маса и тоа поради судир на две воздушни маси (топлата […]