Ознака: Ворамас

Сцена

Ова е убавата ќерка на сопственикот на Лестер која загина со нејзиниот татко

Светските медиуми секојдневно пишуваат за раскошниот живот на ќерката на сопственикот на фудбалскиот клуб Лестер која заедно со нејзиниот татко загинаа во хеликоптерска несреќа во саботата вечерта. Ворамас е родена […]