Ознака: воспитачка

Занимливости

Воспитувачката Викторија веднаш ја казниле откако ги виделе нејзините фотографии на Инстаграм

После обвиненијата на родителите, управата на градинката се сложила дека фотографиите се непримерни и побарале од неа да ги избрише. Таа сега бара нова работа.Воспитувачка од градинка била принудена да […]