Ознака: во Градската болница

Македонија

Поголема група луѓе ги нападнала вработените во Градската болница во Скопје

Поголема група луѓе нападнале лекари, сестри и болничари во Градската болница “Климент Охридски“ во Скопје. Како што потврдиле за ТВ “Канал5“ во болницата бил донесен пациент со исекотина, а веднаш […]