Ознака: во живо

Видео

Иван Исцелитет во живо, со најгледаната емисија на сите времиња… според него!

Зошто ја гледаат и споделуваат емисијата луѓе од цел свет, се запраша Иван? Затоа што е многу значајна, просто кажано… Човек кога има мака бараат сламка спас… И така натака… 

Видео

Скопјанец објави снимка од крадците кои среде бел ден му го ограбуваат домот (Видео)

Скопјанец објави видео-снимка од неговата спална соба додека две лица претураат по домот. Лоповите влегле во неговиот стан, деактивираќи го претходно алармот. Барале, претурале, додека скриената камера ги снима.