Ознака: во зимски услови

Македонија

Полицајците без зимски јакни

На денешната прес-конференција независниот синдикат на полицијата информира дека неодамна една група полициски службеници земале униформа, но според нив, се работи за пролетна јакна со која полицајците треба да работат […]