Ознака: во кавадаречко

Македонија

Локализиран пожарот во кавадаречко

Како што соопшти дежурниот командир во проривпожарната станица во Кабадарци, Марјан Колев голем дел од пожарот во кавадаречкото село Манастисец е локализиран, но се уште не е изгаснат на непристапниот […]