Ознака: во Македонија

Вести

Во последните 24 часа се направени 1697 тестирања, а регистрирани се 194 нови случаи на ковид-19

Во последните 24 часа се направени 1697 тестирања, а регистрирани се 194 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 77 -Куманово 9 -Дебар 3 -Штип 5 -Прилеп 11 -Тетово 16 -Струга […]

Вести

Во последните 24 часа се направени 1618 тестирања, регистрирани се 88 нови случаи на ковид-19, а починати се 5 лица

Во последните 24 часа се направени 1618 тестирања, а регистрирани се 88 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 45 -Куманово 4 -Штип 1 -Прилеп 7 -Тетово 6 -Струга 3 -Битола […]

Вести

Во последните 24 часа се направени 1542 тестирања, регистрирани се 142 нови случаи на ковид-19 , а починати 5 лица

Во последните 24 часа се направени 1542 тестирања, а регистрирани се 142 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 37 -Куманово 18 -Дебар 1 -Штип 3 -Прилеп 8 -Тетово 13 -Струга […]

Вести

Во последните 24 часа се направени 793 тестирања, регистрирани се 72 нови случаи на ковид-19, а починати се 3 лица

Во последните 24 часа се направени 793 тестирања, а регистрирани се 72 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 24 -Куманово 6 -Дебар 4 -Штип 3 -Прилеп 1 -Тетово 2 -Струга […]

Вести

Во последните 24 часа се направени 1486 тестирања, а регистрирани се 109 нови случаи на ковид-19

Во последните 24 часа се направени 1486 тестирања, а регистрирани се 109 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 40 -Куманово 10 -Штип 3 -Прилеп 12 -Тетово 6 -Струга 4 -Битола […]

Вести

ИЈЗ: Повторно се бележи намалување на бројот на новодијагностицирани со ковид-19 и процентот на позитивни од тестирани

Министерството за здравство информира дека согласно извештајот на Институтот за јавно здравје кој се однесува на периодот од 24 до 30 август 2020г. направени се 9.944 тестирања на вирусот SARS-CoV-2, […]

Вести

Во последните 24 часа се направени 1665 тестирања, регистрирани се 115 нови случаи на ковид-19 , а оздравени 368 пациенти

Во последните 24 часа се направени 1665 тестирања, а регистрирани се 115 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 34 -Куманово 10 -Штип 14 -Прилеп 15 -Тетово 3 -Струга 13 -Битола […]

Вести

ПАД НА НОВОЗАБОЛЕНИ: Починати се 3 лица, а регистрирани се САМО 11 нови случаи на ковид-19

Во последните 24 часа се направени 450 тестирања, а регистрирани се 11 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 3 -Куманово 1 -Тетово 1 -Гостивар 1 -Гевгелија 1 -Крива Паланка 1 […]