Ознака: во патни исправи

Македонија

Законот предвидува 30 дена за промена на податоци во патни исправи

Од пред три години Министерството за внатрешни работи почна да дели прекршочни пријави за несменето презиме во патна исправа, иако Законот стапи на сила уште во 2007. година. Непроменетото моминско […]