Ознака: во спротивно

Македонија

Ако не го сменат котелот Шилегов ќе ја затвори Гинекологија во Чаир

Ако во рок од 30 дена Специјалната болница за гинекологија и акушерство „Мајка Тереза“ во Чаир од градоначалникот Петре Шилегов доби рок од 30 дена да го промени начинот на греење, […]

Македонија

Законот предвидува 30 дена за промена на податоци во патни исправи

Од пред три години Министерството за внатрешни работи почна да дели прекршочни пријави за несменето презиме во патна исправа, иако Законот стапи на сила уште во 2007. година. Непроменетото моминско […]