Ознака: во Чаир

Македонија

Пронајдено возилото во кое биле ограбувачите на Тутунска банка во Чаир

Возилото со кое утринава беше извршен грабежот во филијалата на Тутунска банка во Чаир, два часа подоцна е пронајдено опожарено во близина на гробиштата Бутел, во близина на реката Серава. Полицијата […]