Ознака: вработените

Вработување

За да не ви “бегаат“ вработените понудете им го ова

Дали постои фер систем за наградување во вашата компанија? На секоја организација и се потребни талентирани и квалификувани поединци кои ќе и помогнат да ги оствари своите цели преку градење […]

Живот

Штрајкуваат вработените во Психијатриската болница во Демир Хисар

Како што јавува ТВ21 двесетина вработени во Психијатриската болница во Демир Хисар денес стапија во штрајк, а доколку нивниот статус не се реши ќе продолжат со штрајкот и утре. Причината за штрајкот е што […]