Ознака: врв

Занимливости

БАШ ФИНИ СОСЕДИ: Норвешка планира на Финска да и подари планински врв!

Норвешка планира идната година на Финска, по повод 100 години од нејзината независност, да и подари планински врв!Портпаролката на норвешката влада, Ан Нордск, изјавила дека владата разгледува предлог, да врвот […]