Ознака: вреботување

Вработување

Рамстор бараат работници за неколку работни позиции

Рамстор бараат работници за неколку работни позиции и тоа: Продавач на прехрана  Повеќе на следниот ЛИНК Магационер Повеќе на следниот ЛИНК Продавач на деликатес Повеќе на следниот ЛИНК    Рамстор бараат работници за неколку […]

Вработување

Кромберг и Шуберт нудат слободни работни позиции

Кромберг и Шуберт нудат слободни работни позиции за: Финанасов контролор -Повеќе на следниот ЛИНК Координатор за моќ -Повеќе на следниот ЛИНК  Кромберг и Шуберт нудат слободни работни позиции за: Финанасов […]

Вработување

Фабриката Дрекселмајер има потреба од нови вработени

Фабриката Дрекселмајер има потреба од нови вработени и тоа:  Администратор -Повеќе на следниот ЛИНК Техничар за проверка на опрема -Повеќе на следниот ЛИНК Одговорен за квалитет -Повеќе на следниот ЛИНК […]

Вработување

Немате искуство?Има работа и за вас

Поголемиот број на огласи кои се објавуваат најчесто во потребните квалификации се бара искуство. Токму заради стекнување на искуство и работни навики ние ви предлагаме да почнете од негде, па […]