Ознака: врски

Љубов и секс

Од ОВОЈ фактор зависи дали „ќе ви цветаат ружи“ или ќе ви се рападне врската

Кога размислуваме за факторите кои влијаат на опстанок на врската, обично се сеќаваме на стандардните работи. Важни се сличните вредности, цели, мораме да се чувствуваме добро и сакано до партнерот […]

Занимливости

Грешки кои жените ги прават во врските

Според вас, која е најголемата грешка која жените ја прават во врската? Ви претставуваме неколку: 1. Не се средува повеќе По периодот во кој однапред размислувала за комбинацијата со која […]