Ознака: врхушка

Коментари

Партијата на Мицковски се раздружи со над 140.000 членови, тешки времиња и потоп на повидок

Имено, иако повикуваа на ажурирање на некогаш 170 илјадното членство, скоро никој не се ажурираше. Беше направена невидена агитација и притисок за да се ажурираат членовите. Дури во некои од […]

Коментари

Катастрофа – членството не го поддржа Мицковски при неговиот промотивен обид

Митингот кој требаше да се одржи во мај, а беше најавен во март, се одржа денеска. Како што беше најавувано од членството, околу 90 проценти од членовите на ВМРО-ДПМНЕ не […]