Ознака: второто полугодие

Македонија

Кратко траеше радоста на учениците -утре почнува второто полугодие

Иако пред една седмица имаше информација дека зимскиот училишен распуст има шанси да биде продолжен, учениците утре сепак ќе седнат во своите клупи. Колку се одморија- толку, по три седмици […]