Ознака: втор брак

Живот

4 причини зошто вторите бракови се посреќни и траат подолго

Според Фондацијата за брак, 45% од првите бракови завршуваат со развод, додека само 31% од вторите бракови се неуспешни. Дали луѓето кои втор пат се одлучуваат на ваков чекор имаат […]