Ознака: втор случај

Македонија

Втор случај на заболен од западнонилска треска во Македонија годинава

Средовечен маж е втор случај годинава кој бил примен како заболен од западнонилска треска на Клиниката за инфективни болести, објави ТВ “Сител“. Се работи за професионален возач од Скопје, а […]