Ознака: вук

Балкан

Вук Јеремиќ исклучен од Демократската партија

 Извршниот одбор на Демократската партија(ДП) во четврток вечер го исклучи Вук Јеремиќ од партијата заради непочитување на одлуката на Главниот одбор на ДП и кршење на статутот на партијата.„Во Демократската […]