Ознака: гадење

Живот

Не мора да пиете таблети: Постои и природен лек да го спречите гадењето додека патувате

Најранливи се децата до 12 години и жените, додека мажите поретко го имаат овој проблем. Одење на подолго патување за оние склони кон гадење во текот на возењето може да […]

Живот

Одлични совети за луѓето на коишто им се гади додека се возат

Гадењето за време на патување може навистина да ви го расипе одморот. Оваа состојба ве прави толку беспомошни, најмногу бидејќи сте заробени во подвижно возило. За среќа постојат начини да […]