Ознака: галерии

Фото

Фото: Вака изгледаше ноќниот живот во Скопје пред повеќе од 20 години

На ноќниот живот на Скопје, оној пред повеќе од 20 години, со многу носталгија се сеќаваат оние кои во тоа време, во почетокот на деведесттите ги живееја најубавите години и […]

Видео

Колку Ајфони се потребни да запрат куршум од АК-47? Одговорот е ИЗНЕНАДУВАЧКИ!

Многупати досега сте виделе сцена во филм кога мобилен телефон се наоѓа во џеб и на некој чудесен начин му го спасува животот на сопственикот по заскитан куршум.Дали е тоа […]