Ознака: Ганка Цветанова

Вести

Ганка Цветанова и Сашко Кедев го развеаја македонското знаме во Аргентина

Македонското знаме се вееше на вториот највисок планински врв во светот. Аконкагва, највисокиот врв во Аргентина, највисок надвор од Азија, го освоија познатиот доктор Сашко Кедев и поранешната министерка за […]

Македонија

Ако е ова “таа“ ЕУ каде што треба да итаме, јас би да останеме и причекаме…“, му напиша на Твитер Цветанова на францускиот амбасадор

Поранешната министерка за култура од јули 2000. до ноември 2002. година, Ганка Цветанова по терористичкиот напад во Стразбур му реплицира на францускиот амбасадор Кристијан Тимоние за безалтернативноста на Преспански договор во […]

Македонија

Ганка Цветанова: Тотална распродажба пред ликвидација

Кога не можеш да го решиш проблемот се ослободуваш од истиот така што правиш Тотална распродажба пред ликвидација, напиша Ганка Цветанова на Твитер, алудирајки на моменталната состојба во јавното здравство. […]