Ознака: ГДОМ

Вести

ГДОМ во Струмица: Главната политичка битка во ИЕ 4, свиткан грб или подобар стандард- изборот е едноставен

Главната политичка битка, главниот мегдан сега ќе се одигрува во Изборна единица 4 и Струмица како најголема општина во државата. Познато е дека господинот Зоран Заев се уплаши и немаше […]

Вести

Даштевски: На 11 декември ќе се случи референдум и во Македонија и волјата на народот ќе дојде до израз

Пораката која од Неготино ќе ја испрати Граѓанското движење за одбрана на Македонија – ГДОМ е дека не може на сила ништо да се направи. Тоа го видовме во САД […]

Вести

ГДОМ: СДСМ и СОРОС ќе бидат казнети од народот

Граѓанското движење за одбрана на Македонија (ГДОМ) поддржува избори да има што поскоро.-Изборите се единствениот начин и неопходност за излез од политичката криза и ќе бидат одговор до сите оние […]

Вести

Димитров: Да не упаднеме во однапред подготвеното сценарио според кое ќе настане судир меѓу Македонците

Оваа битка ќе биде многу жестока и сурова, но да не упаднеме во однапред подготвено сценарио според кое ќе настане вистински, дури и физички судир помеѓу Македонците, истакна Братислав Димитров […]

Вести

Даштевски: Двојазичност веќе има таму каде што треба

Деструктивната политика на Зоран Заев може да ја доведе Македонија до федерализација. Идејата за двојазичност на целата територија од земјава, може сериозно да го доведе во прашање идентитетот на македонскиот […]

Вести

Пандов: Заев најавува втор охридски договор

Идејата за двојазичност на целата територија од земјава, може сериозно да го доведе во прашање идентитетот на македонскиот народ и држава. Ова е ставот на Граѓанското Движење за одбрана на […]

Вести

ГДОМ: Заев сака поделба на Македонија

Деструктивната политика на Зоран Заев може да ја доведе Македонија до федерализација. Идејата за двојазичност на целата територија од земјава, може сериозно да го доведе во прашање идентитетот на македонскиот […]