Ознака: Герет Кендал

Занимливости

Зема големи пари на „Милионер“, а одговорот го знаеше зашто на тоа место ја изгубил ногата

Натпреварувачот Герет Кендал ги воодушеви сите кога во квизот „Кој сака да биде милионер“ освои 125 илјади фунти, одговарајќи точно на прашањето кај се наоѓа замокот Уркухарт затоа што таму […]