Ознака: Геровски

Вести

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!?

Геровски го прашува Љубчо дали влијателна амбасада му го наметнала Ден Дончев!? Интересно е зошто тоа било така. Ќе се вмеша ли сега и Груевски? Втората легенда се совпаѓа со […]

Вести

Чиј беше Ден Дончев?

Чиј беше Ден Дончев? Сметаме дека ова е легитимно прашање, ако се земе предвид дека се води истрага за Ден Дончев, потврдена денеска и од Русковска. И тоа за повеќе […]

Избор на уредникот

Героски: Пет пратеници од таборот на Мицкоски би можеле да гласаат за уставните промени

Ова е реалната опасност за која веќе насекаде се зборува. Пет пратеници на ВМРО – ДПМНЕ од таборот на лидерот Христијан Мицкоски ќе се приклонат кон групата пратеници од оваа партија […]

Избор на уредникот

Геровски: човекот навистина е политички неписмен и дека треба што поскоро да ја напушти лидерската позиција

Геровски: човекот навистина е политички неписмен и дека треба што поскоро да ја напушти лидерската позиција Дами и господа миленикот на левичарските сајтови и средства за масовно информирање Мицковски веќе […]