Ознака: Геј афера

Меѓународен фудбал

Геј афера го потресе познат италијански фудбалски клуб!

Двајца фудбалери на клубот на ЛациоКеита и Патрик, на социјалните мрежи објавија дека се во врска.Следбениците на Римскиот тим, важат за расисти и фашисти, па сигурно нема да им се […]