Ознака: Гиба Васиќ

Сцена

Мика и Гиба: „Лошите луѓе лажат дека сме ние сиромашни!

Близнаците Мика и  Гиба Васиќ кои привлекоа големо внимание во  јавноста  во регионалното  шоу Големиот брат се  преселија во Река кај  Копривница, каде се грижат за баба Бранка и  сонуваат  […]