Ознака: гигантски свински коров

Занимливости

ЌЕ ВИ СЕ РАСПАДНЕ ТЕЛОТО АКО ГО ДОПРЕТЕ: Ова растение го има и во Македонија. Еве како изгледа!

Ова растение се појави во Словенија, поточно во Љубљана и во околината на Марибор, а во Босна и Херцеговина е видена во околината на Сараево, веројатно уште во 2007 година.Гигантскиот […]