Ознака: гигантски

Живот

Смок долг 4,5 метри убиен во Кратовско

Огромен смок со гигантска големина денес бил забележан во Кратовското село Филиповци. Неколку работници при работа на поле во непосредна близина случајно го забележале огромниот влекач и со стапови го отепале. […]