Ознака: гил батл

Видео

Секој ден во затвор му носеле по едно јајце: Ќе останете без зборови откако ќе дознаете зошто!

Гил Батл немал лесен живот. Од половина на своите 53 години бил по затворите во Калифорнија.Иако не сторил убиство, Гил лежел поради разни измами. Постоела единствена работа која Гил го […]